07.08.21

ЧОМУ САМЕ ВАС НАЙЧАСТІШЕ КУСАЮТЬ КОМАРІ?


Після численних досліджень, вчені встановили факт, чому саме ви приваблюєте комарів.
Існує ряд причин, чому саме до вас так небайдужі комарі. Але є дещо позитивним моментом в цій неприємній ситуації – деякі фактори, які впливають на те, що саме ви приваблюєте комарів можна усунути.
Протягом тривалого часу вченими проводилися різні експерименти, в ході яких були досліджені різні види комах. Як з’ясувалося, в залежності від їх видової приналежності різняться і їхні смакові уподобання. Все ж, отримана інформація про цих комах може дати нам загальне уявлення про те, що саме їх приваблює.
Отже, хто або що найбільше привертає увагу комарів:
В першу чергу – це люди, які видихають більшу кількість вуглекислого газу. До них належать вагітні жінки та люди з надмірною вагою.
Також привабливою для кровососів є молочна кислота. Її велика кількість виробляється у спортсменів через їхню надмірну пітливість.
У процесі одного з експериментів з’ясувалося, що комарів більше приваблюють люди, що знаходяться в стані алкогольного сп’яніння, чим ті, хто не вживав алкоголю.
Комарі частіше кусають людей, що мають І групу крові.
Люди, що мають велику бактеріальну різноманітність є менш привабливими для кровососів, ніж ті, у кого бактерицидний шар на шкірі в нормі.
Перед вченими стоїть ряд завдань довідатися, чому організм деяких людей виділяє свого роду природні репеленти, які відлякують комарів, а у деяких навпаки, виробляються речовини, що приваблюють комах.
Малярійні комарі частіше нападають на вагітних жінок.
Жінки є більш привабливим об’єктом харчування для комарів, ніж чоловіки.
Наука не стоїть на місці і вченим треба ще більше з’ясувати, чому кровососи нападають на тих чи інших людей з різною інтенсивністю.
Возможно, это изображение (текст)
Ира Усенко

Немає коментарів:

Дописати коментар