01.08.20

Які сни бачать собаки?

ДО НАЙКРАЩОГО УРОКУ ВЧИТЕЛЬ ГОТУЄТЬСЯ ВСЕ ЖИТТЯ



Які сни бачать собаки?


Кожен власник собаки швидше за все не раз спостерігав картину, коли його улюбленець відчайдушно смикає лапками уві сні, ніби-то женеться за уявної кішкою. У такі моменти ви можете думати про те, чи бачать тварини сни. Вченими доведено що так! Більш того, в плані сновидінь собаки дуже схожі на людей.
А які ж сни дійсно бачать собаки? Може свою улюблену їжу або іграшки? Вчені Гарварду привідкрили завісу цієї цікавої таємниці.Які сни бачать собаки?
Останні дослідження показали, що собакам часто сняться люди, яким вони найбільш віддані – їх власники. Доктор Дейдре Барретта пояснив це таким чином: людям снитися те, що турбує їх протягом дня, але дуже розпливчасто і з відтінком фантастики. І ми не можемо заперечувати той факт, що тварини в цьому плані нічим не відрізняються від нас. З огляду на те, що собаки можуть бути надзвичайно прив’язані до людей, швидше за все, домашньому улюбленцеві сниться ваше обличчя, запах і те, як він робить вас щасливим. Крім того, собаки можуть бачити уві сні речі, які вас дратують.
Ця новина настільки зворушила деяких власників собак, що вони стали викладати фото своїх вихованців з милими коментарями. Інші ж були розчулені до сліз. І їх можна зрозуміти. Адже це настільки зворушливо, коли ваш собака залишається вірною вам навіть уві сні!

Немає коментарів:

Дописати коментар