вівторок, квітня 03, 2018

02.04.2018 р- Виховний захiд,присвячений рiчницi народження Олеся Гончара,на заняттях гуртка "Юнi квiтникарi"


"... життяце той рейс, який не повторюється, і… його треба провести достойно"

Олесь Гончар – унікальна особистість в українській культурі, на його творчості виросло чимало поколінь патріотів, які сьогодні продовжують творити добро на нашій землі.

Мудрий, болісно чутливий до морально-духовних деформацій людини, Олесь Гончар поривався вірити і переконувати своїх читачів у тому, що будемо жити в «мудрій злагоді з природою», відчуватимемо і знатимемо «поезію людських взаємин».

Сьогоднi 02.04 разом iз гурткiвцями "Юнi квiтникарi" Сш 6 (керiвник Усенко I.С) провели виховний захiд,присвячений рiчницi Олеся Гончара.Було розглянуто основнi подii жития О.Гончара,особливу увагу придiлили його творам: «Прапороносці», «Тронка», «Собор», «Берег Любові», «Твоя зоря».

Де i коли народився Гончар?Яким було його дитинство?Його перший твiр?Хто вперше назвав його Олесем?Цi та багато iнших питань розглянули слухачi гуртка!

Іменем Олеся Гончара названі вулиці міст та сіл України, його ім’я носять державні навчальні заклади та бібліотечні установи, засновано 4 державні академічні стипендії та премії імені Олеся Гончара.

Немає коментарів:

Дописати коментар